Westerlinds köper Hernöverken.

Publicerad

Westerlinds köper Hernöverken.

Westerlinds har köpt fastigheten Motorn 1, mera känd som Hernöverken. Affären inefattar en uthyrningsbar area om 21973 kvm och en tillhörande markareal om 98106 kvm. Säljare är Weland Fastigheter AB.

Westerlinds fortsätter därmed sin satsning på området kring det före detta tobaksmonpolet, vilket man förvärvade av Diös tidigare i år.

”Med transaktionen tar vi ett steg närmare vår vision att ta området kring Tobaks från monopol till metropol. Vi ser en ny stadsdel med attraktiva företag och bostäder framför oss.”, säger Emil Westerlind, VD Westerlind Fastigheter.

”Vi är redan igång med att utreda och planera för en exploatering av marken på Sälstensudde. En av Härnösands stora tillgångar är strandlinjen och vattnet.Tänk att på sikt kunna binda ihop stadskärnan med sjöbodarna på Sälsten via en strandpromenad.”, fortsätter Emil Westerlind.

”Idag finns det flera spännande företag i fastigheten och vi ser en ökning i efterfrågan av den typen av ytor som finns i fastigheten”, säger Emil Westerlind

För intervju och citat kontakta:
Emil Westerlind, VD
Westerlinds Fastigheter
0735-029717
emil@westerlindfastigheter.se