Espresso House till Härnösand

Publicerad

Espresso House till Härnösand

Espresso House till Härnösand.

Westerlinds skriver kontrakt med Espresso House, som därmed öppnar sin första enhet i Härnösand.

Hösten 2017 kommer man att öppna vid Stora Torget i Härnösand. Under sommartid planerar man en uteservering med utsikt över residenset och vattnet. Verksamheten kommer att ligga i korsningen Stora Torget/Kyrkogatan där butiken Lust och Fägring finns idag. Den kommer under sommaren att flytta sin verksamhet till Köpmangatan.

”Med Espresso House lägger vi nästa pusselbit i vår resa, där målet att utveckla centrum till en naturlig mötesplats för Härnösandsbor och besökare”, säger Emil Westerlind, VD Westerlinds.

 

”Vi tror på Härnösand och den utveckling som sker där. Vi ser potentialen i stadskärnan med det fina torget. Ett perfekt läge för vår verksamhet.” Johan Gederberg, Etableringsansvarig, Espresso House.

 

”Att en stor aktör som Espresso House väljer att komma till Härnösand, är oerhört glädjande och ett kvitto på att de ser samma sak som oss. Härnösand är på gång, siffrorna pekar åt rätt håll och här går det att bedriva bra och lönsam verksamhet.”, fortsätter Emil Westerlind.

 

”Espresso House kommer att tillföra stadskärnan en modern mötesplats och fylla en viktig funktion i den stadskärna som nu håller på att ta form.”, säger Björn Höglund, Projektledare i cityprojektet.

 

För intervju och citat kontakta:

Emil Westerlind, VD

Westerlinds

0735-029717

emil@westerlindfastigheter.se